PeterLanzani Администратор
| Предмет: Питер во Израелското списание Rosh1 Пет Фед 25, 2011 4:37 am | |
| Овој Март, Teen Angels ќе одржат настап во Израелскиот град Tel Aviv и поради тоа се многу интервјуирани од Израелските новинари. Во продолжение прочитајте едно кратко интервју со Питер Ланзани.... Здраво Питер, како си? ние среќни што имаме можност да те интервјуираме, ти? - Супер среќен. Добро, да почнеме со прашања чии одговори сакаат сите да ги знаат: Плажа или базен? -Плажа. Хотел или кампување? - Хотел. Ден или ноќ? - Ноќ хахахах. Си пател некогаш поради љубовта? - Хахахаха не, со болката не се носам многу. Немам патено поради љубовта, барем не многу. Питер, пред малку време беше Св. Валентајн, каков си кога си заљубен? - Хахаха (се смее) Многу сум романтичен. Како што приметивте неможам да престанам да се смеам. Обожавам да сакам. Сега си заљубен? - Можеби. Каква е идеалната девојка за тебе? - Треба да биде неверојатна, смешна, симпатична, да ме смее целото време, а во овој период гледам кон врските од подолго време. Како ти поминуваат првите состаноци? - Беше неверојатно. Имаше супер атмосфера, беше многу убаво. Некогаш си направил нешто лудо поради љубовта? - Не, како што се сеќавам. Кога си во врска, ти си тој што подарува подароци или тој што прима? - Јас сум тој што подарува. Добро, да зборуваме за хобија, кое е твоето омилено? - Рагбито, без сомневања. Тоа е мојата голема љубов. А Лали? - (нема одговор) Кога беше мал, имаш помислено да станеш познат рагбист? - Сеуште мислам на тоа, да играм за некој познат тим, сеуште можам да го исполнам. Славата ти се допаѓа? - Да, секако. Во патувањата уживаш како кога си бил дете? - Секогаш имам идено по плажите на PDE и Carillo, но на помирните места сеуште уживам со моето семејство и моите другари. Сакаш да патуваш сам или со другари? - Со другари, без сомнение. На кое место би сакал да му се вратиш? - Лондон. Питер, ова е интервју за Израел, хахаха. - Да, хахаха, знам. Израел е една земја неверојатна, полна со љубов и магија, што е ми е нешто омилено за разлика од другите земји на светот, ја сакам Израел, поради историјата, луѓето се супер... Добро, сега е ок хахахах (двајцата се смеат). Но, кое е местото на кое не си бил а сакаш да одиш? - Австралија. За крај, што имаш да кажеш на твоите фанови од Израел? - Многу ѓи сакам. Сакам веднаш да сум таму. Многу сум возбуден за мојата посета. Питер е шармантен, неверојатен, симпатичен маж.
[/center] | |
|